Kurz masáže bábätiek v Oáze Ľubovník, Bratislava - Staré Mesto

14.10.2015 10:00

 

Milí rodičia,

srdečne vás pozývam na skupinový kurz masáže v priestoroch čajovne na Sokolskej ulici www.oazalubovnik.sk , kde si okrem pôžitku z masáže budete môcť pochutnať na dobrom jedle. V rámci kurzu si môžete objednať mamičkovské menu čajovne, ku ktorému dostanete čaj zdarma.

Najbližší kurz otvárame v stredu 14. októbra 2015. Stretávať sa budeme v čase od 10:00 do 11:30. Celý kurz pozostáva z 5 stretnutí vždy v stredu v rovnakom čase. Veľkosť skupiny je min. 3 a max. 6 detičiek. kurz je určený pre rodičov detí vo veku od 6 týždňov do jedného roka. Cena kurzu je 50 EUR a zahŕňa masážny olejček, materiály pre rodičov a fotografie z kurzu. V prípade záujmu je možné za príplatok na mieste (1-5 EUR) využívať počas celého kurzu vyhradené parkovisko.

Na stretnutiach sa okrem hmatov a koordinačných cvičení naučíte ako lepšie porozumieť plaču, signálom dieťatka a ako s ním komunikovať, aby sa cítilo sebaisto a bezpečne, ako s ho správne polohovať a podporovať vývin, či rozmuieť jeho potrebám. Aby ste mohli s masážou pokračovať aj v staršom veku, naučím vás rôzne adaptačné techniky a dotykové hry. Viac o priebehu kurzu sa dočítate tu.

Prihlásiť sa môžete emailom alebo zaslaním kontaktného formulára v časti KontaktÚdaje potrebné pre prihlásenie: Vaše meno, adresu, telefonický a emailový kontakt, krstné meno a vek dieťatka

Teším sa na vás a vaše ratolesti!